fon

 

Pragul Flexibil universal "Ideal"disponibil intr-o vasta paleta de culori , se incadreaza perfect in interiorul casei sau biroului dumneavoastra iar versatilitatea produsului ajuta la implementarea celor mai indraznete proiectare de design.

Pragul flexibil universal "Ideal" este conceput pentru decorarea articulatiilor și pentru a asigura o tranziție armonioasă între diferitele tipuri de podea.

Materialul semi-flexibil al benzii asigura acoperirea foarte buna a marginilor de la suprafata , protejand intr-un mod solid trecerile și prevenind astfel patrunderea mizeriei și umezelii care duce la cresterea duratei de viață a tipurilor specifice de podea .

Se aplică intre diferite nivele a unei diversitati largi de pardoseli : mocheta, parchet, laminat, linoleum, gresie, etc

Pentru ca este rezistent la apa,pragul de trecere PVC este aplicabil chiar si în condiții cu umezeală ridicata și este rezistent la detergenți.

Pragul universal flexibil se monteaza intre diferite nivele ale celor 2 tipuri de pardoseli
pg pg schm kps schm kpv schm

Pragul universal flexibil PVCCod articol: PFu
Lungime prag: 3 m
Nr.buc./cutie: 1 шт.
Nr.buc./bax: 10 buc.
Format bax: 460х320х290 мм
Greutate bax: 7,5 kg

Suport de fixare
prag flexibil standard


Cod articol: SFs
Lungime suport: 1,5 m
Nr.buc./bax: 20 buc.
Greutate bax: 2,5 kg

Suport de fixare
prag flexibil inalt


Cod articol: SFi
Lungime suport: 1,5 m
Nr.buc./bax: 20 buc.
Greutate bax: 3,0 kg

Este usor de montat la imbinarea dintre doua tipuri de pardoseli ce descriu un arc de cerc cu o rază 60 cm cand montajul are loc la temperatura camerei sau cu o raza de maxim 30 cm la temperaturi mai mari. pg mont1 pg mont2 pg mont3 pg mont4

yasen seri

Frasin gri

klen

Artar

dub svetli

Stejar deschis

dub

Stejar

dub temni

Stejar inchis

buk

Fag

vishny

Cires

vishnya temnaya

Cires inchis

olha

Arin

mahagon

Mahon

oreh

Nuc

kashtan

Castan